Glassfiberstenger

Flaggstang i glassfiber er vårt mest populære produkt. Disse er produsert i beste kvalitet, har lav vekt og elegant utseende. Flaggstangen leveres komplett med kule i aluminium, flaggline, linefeste og hengselfeste, som fungerer til montasje både i jord og på fjell.

Monteringsanvisning

Vår nedlastbare brosjyre beskriver montering av flaggstang. Den gir også en god veiledning til fundamentering. Brosjyren kan lastets ned ved å klikke på knappen under. Vi har også satt opp en egen side med materiell, som dekker kataloger, produktark, teknisk informasjon og så videre. Dette er også tilgjengelig for nedlasting. 

Teknisk informasjon

Produktarket viser tegninger og mål for våre flaggstenger. Produktarket kan lastes ned via knappen under. 

Tilbehør til flaggstang

Vi har alt av tilbehør til flagg og flaggstenger. Flaggstangkuler i aluminium eller messing, flaggkroker, kryssholt, flaggline i flettet nylon og flaggstanghylser. Se vår nettbutikk!

Brosjyremateriell

Vi har satt opp en egen side med materiell som kataloger, produktark, teknisk informasjon og lignende for nedlasting. Det ligger også en egen prisliste for norske flagg og vimpler under menypunktet prisliste.

Vi hjelper deg gjerne!

Oslo Flaggfabrikks kontaktsenter er tilgjengelig på chat mellom 08.00 og 15.30 mandag til fredag. Er våre operatører opptatt, legg gjerne igjen en beskjed og vi kontakter deg så snart som mulig. Vil du heller ringe oss, når du oss på telefon 22 40 50 60.