Sameflagg

Sameflagg

Samefolket har sitt eget flagg, som fungerer på lik linje som det norske. Oslo Flaggfabrikk lagerfører dette flagget i elleve størrelser, men produserer det selvfølgelig også i større størrelser på bestilling – i tillegg fører vi også flagget på pinne.

Prideflagg

Prideflagg

Vi har prideflagg i mange ulike størrelser. Flaggene passer til flaggstang eller til å bære under markering. Prideflaggene er trykket eller sydd (av flaggduk).

Internasjonale flagg

Vi leverer utenlandske flagg og vimpler til alle nasjoner, og i de fleste størrelser. Nesten samtlige sys på vår egen fabrikk etter internasjonale standarder. Alle flagg er forsterket med dobbeltsøm for å øke levetiden.

Reklameflagg

Reklameflagg

Heis flagget til topps! Vi produserer alle typer flagg i det antallet du ønsker. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig flaggdesign, størrelse og kvalitet på tekstilen.

Beachflagg

Beachflagg er lette å bruke året rundt, inne som ute. Vi har mange former og størrelser å velge mellom. Bestilling fra og med 1 stykk. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig beachflagg-modell til ditt bruk.

Reklamebannere / seil

Bannere lages i alle størrelser – du bestemmer det helt selv! De kan tilpasses overalt. De kan henges fra taket, rett på veggen, langs gjerder, brukes som fronter på disker og så videre. Et bredt utvalg av tekstiler understreker designets budskap – spør oss om tips!